Jag är en 19-årig tjej från Åby som ligger cirka en mil utanför Norrköping. Bor sedan slutet på augusti i Örebro där jag studera statistik vid Örebro Universitet. På bloggen får ni följa min vardag som student i en ny stad.

ny blogg som ni kommer älska.

Kategori:

Ni har nu droppat in på en ny blogg, highdream. Anledningen till att vi heter det är för att vi tycker att man ska ha höga drömmar i livet och för att vi är i den tiden i vårt liv då vi tvingas drömma vart vi vill komma i livet för att lyckas med något, dröm högt – nå långt!
Bloggen kommer handla om två ungdomar som om ca en månad kommer börja det sista året på gymnasiet. Vardagen om att vara sista års elev, alla festerna och framför allt allt taggande till studenten.
Kommer även handla om två unga tjejer som nyss fyllt 18 år, gränsen till vuxenlivet. Där man av vissa människor anses som vuxna men av vissa fortfarande som barn. Man är i det stadiet som britney spears sjunger i sin låt ”I’m not a girl, not yet a woman”. Bloggen kommer handla om en hel del plugg, och om att ta reda på vart man ska komma i livet.
Bloggen kommer även bjuda på en del humor och hästar, allt som i en vanlig vardag + så otroooooligt mycket mer oförväntade saker!

Följ oss & ni kommer aldrig ångra er,
/jonna & olivia, dream girls.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: