Jag är en 19-årig tjej från Åby som ligger cirka en mil utanför Norrköping. Bor sedan slutet på augusti i Örebro där jag studera statistik vid Örebro Universitet. På bloggen får ni följa min vardag som student i en ny stad.

underbar match !

Kategori:

har precis kommit hem från en ooootroligt underbar match! IFK VANN ÖVER DJURGÅRN & GICK DÄRMED OM DEM I LISTAN! haha, det roligaste av allt var ju att man var med en som älskar fotboll och är typ asstort fan av djurgårn, o de roligaste av allt va när amanda började skrika helt själv för hon trodde djurgårn gjorde mål, haha massa skrattade åt henne xd 
 tyckte de va asbra spelat av ifk, liksom vinna trots att dem mer än hälften av matchen körde med en spelare mindre (fick rött kort -.-).
sen tyckte ja de va otroligt dålig stil av djurgårn att gå och kasta bomber eller vafan de va innan matchen. haha, ja var livrädd och var nära på att dra hem istället för att gå på matchen xd men det gick bra sen (y)'
sen följde ja amanda & johannes till tåget innan ja tog spårisen hem :)

ae fan, nu är ja skiiiittrött och ska sova. börjar 11 imorgon, men hade tänkt va i skolan från klockan 8.. får nog bli från klockan 9-halv tio istället så att jag hinner sova ett tag. har en del plugg att ta igen. 

nu lääär ja sova jävligt gott med denna otroligt fina vinst! ♥

/olivia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: