Jag är en 19-årig tjej från Åby som ligger cirka en mil utanför Norrköping. Bor sedan slutet på augusti i Örebro där jag studera statistik vid Örebro Universitet. På bloggen får ni följa min vardag som student i en ny stad.

kolmården - & united leder!

Kategori:

tjabba tjena hallåå!
idag har vi vart på kolmården, :) kunde inte skriva de här innan eftersom vi skulle överraska anna ;p dock fick vi inte snacka så mycket med henne, hennes kassa var alltid full, men sofias kassa stod ingen i så stod och pratade med henne ett taag :) sen va ja självklart och hälsade på hos mina söta minigrisar! ♥ var såååå nära på att lägga en i väskan & ta hem (a) hihi, jonna har massa bilder på mig tillsammans med dem. sen vill jag ha en afrikansk vildhund också, (a) o en lejonunge, o en tiger, o en delfin, o en brunbjörn, tänk att krama en björn? såååå mysigt! haha blev förälskad i ganska många djur (a) dock inte de fula aporna eller de stora elefanterna, usch usch.

nu så skulle ja se united matchen, men självklart är sidan ja skulle se den på nerlagd! gah. men johannes håller mig uppdaterad & united leder med 3-1!!! ja, jag har fallit dit.. jag har blivit en liten fotbollsnörd... besviken på mig själv att jag inte valde soprtkanalerna när vi fick välja vilka kanaler vi ville ha, ja sa te mamma att hon kunde välja alla för att ja aldrig kollar tv.. o hon erbjöd mig att välja hälften! dum jag är -.- får kolla sportnyheterna sen så att ja iallafall kan se målen :)


ae, nu ska ja äta något och sedan typ plugga eller något nu när de inte blev fotboll, -.-


pusspuss
/olivia


btw, älskar kolmårdens nya karuseller! bara två stycken men man trodde dem skulle va feeeeett tråkiga, men dem va skitroliga! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: