Jag är en 19-årig tjej från Åby som ligger cirka en mil utanför Norrköping. Bor sedan slutet på augusti i Örebro där jag studera statistik vid Örebro Universitet. På bloggen får ni följa min vardag som student i en ny stad.

en fredag i västervik

Kategori:

tjabba tjena hallåå bloggen!
haha, ja & jonna försöker göra något videoinlägg.. dock så går det inte så bra haha. vi får se om det kommer upp något, annars kanske ni får se några bloopers ;) gjort typ 10000 stycken nu. aya.

fredag och vi har inte bestämt ett skit om va vi ska göra! skönt. blir i alla fall att grilla. hoppas det inte blir lika fail som igår iaf, kan säga att det slutade med att vi fick låna grannens grill som fanns glöd kvar på för att grilla vår mat... grilla är inte tjejers starka sida! hahah. blir nog solnedgång vid stranden eller utgång efter grillningen.


igår struntade vi i arenan o de o drog te stranden istället och bara tog det chill. mös på bryggan med musik, helt plötsligt va de kolsvart . gaaaanska läskigt. haha, började inbilla oss att de skulle komma en haj och äta upp bryggan med oss på o grejer så vi sprang tillbaks till husvagnen och såg film istället. hahah. sover som en guuud i husvagnen, fyfan ska nog köpa en husvagn och ställa i mitt rum och sova i hahah!  




bezt.. ♥


/olivia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: